donderdag 4 februari 2010

En we gaan verder.





Het leuke aan aan mobilhome is dat je je gerief mee hebt en dat je dus constant op uitstap bent. Je rijdt naar een plek om wat rond te kijken, door te rijden of te blijven. Je kan overal picknicken en als het pas geeft een zwemmeke doen en dan terug doorrijden of blijven en slapen. Relax allemaal. Het weer zit mee waardoor we niet teveel met z'n vieren in die kleine ruimte moeten vertoeven.
Ravitailleren neemt wel tijd in beslag. Het Zuideiland is ongeveer half zo groot dan Frankrijk, maar er wonen geen miljoen mensen. Dus weinig volk, weinig tankstations, warenhuizen, internet, gsmontvangst, geldmachines, enzovoort. Als we ergens in een iets of wat stadje zijn is het echt een waslijst om af te werken: eten kopen, geld afhalen, mails checken, blog bijwerken, tanken, dumpen ( = vuil water en de wctoestanden van de camper wegkappen op een daartoe voorziene plek en de watertank bijvullen met water), kortom, nogal wat 'moetjes'.
We stoppen zo ook in Fox. Alwaar een grote gletsjer heel toegankelijk is voor het publiek. Op het ijs geraak je evenwel niet zonder gids. Fijne tocht in een groots landschap.

3 opmerkingen:

  1. Ha ons Moesj en Bruin,
    Beter laat dan nooit. Ik heb vandaag even de schade ingehaald en jullie fantastische avonturen helemaal gelezen! Schitterend! Ik wil ook!!!!
    Ook enorm genoten van de prachtige foto's!
    Tot gauw! Dikke zoenen!

    Geertje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aan mijn buurman, proficiat
    Welcome to the club, waterman!
    De 'dikke zoenen' krijg je de 13. Tot dan,

    Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. mooi getrukeerd Cas.
    Hoe warm was het daar?

    groetjes Lauren,Tim en Stef

    BeantwoordenVerwijderen